Често Задавани Въпрос

Нашите стелки са многослойни и можете да премахнете слоевете, за да създадете повече място за крака си, ако е необходимо. Ако нямате достатъчно място за крака си дори с един слой, може би не сте разхлабили достатъчно връзките или използвате твърде малки обувки. Някои наши потребители си купуват обувки с половин или цял размер по-големи от нормалния си размер, за да си гарантират допълнително място за краката.

Нашите скрити стелки за увеличаване на височината ще бъдат вътре в обувката и под крака ви, което ги прави напълно невидими. Ключът е петата ви да бъде покрита предимно от задната част на обувката, поради което препоръчваме да носите по-високи обувки и ботуши с висока поддръжка на глезена (или обувки с половин до цял размер по-големи за максимална възможна височина).

Всеки човек е различен. Ако имате проблеми с бързото приспособяване към височината и използвате многослойна стелка, най-добре е да започнете с първия слой и да добавяте останалите с течение на времето. Това позволява на тялото ви постепенно да свикне с разликата, като ви помага да избегнете потенциални болки в стъпалата и гърба. Въпреки това, ако момичетата могат да се справят с вретеновиден ток, увеличаващ височината с четири сантиметра, вероятно ще се справите дори с нашите стелки!

Когато свалите обувките си, хората може да забележат, че нещо във вас се е променило. Помислете обаче и за това, което обичаме да наричаме "случай на употреба". Ако купувате тези стелки за увеличаване на височината, за да се чувствате по-уверени на работното място, вероятно ли е някога да се разхождате с чорапи около уважаемите си колеги или шефа? Вероятно не. Другият случай на употреба може да е свързан със срещите. Е, хей, ако вече носите спортни чорапи с това, което ни се иска да мислим, че е скорошната ви приятелка (или приятел), вероятно можете да забравите, че се нуждаете от повишаване на самочувствието. Вие вече сте там.

Препоръчваме ви да не се опитвате да носите стелките по време на упражнения или спорт, тъй като това може да доведе до нараняване на глезена. Поради разликата във височината, при твърде бързо движение (напр. бягане, скачане и др.) глезенът ви може да се изкриви внезапно, което да доведе до болка или нараняване. Нашите стелки са предназначени само за ежедневно носене (напр. при редовно темпо на ходене, стоене, седене).

Нашите стелки обикновено издържат около година при редовна ежедневна употреба. След първата година може да започнете да забелязвате известно износване, включително загуба на височина, дължаща се на постоянното притискане. Препоръчваме ви да сменяте стелките си на всеки 12 месеца. Можете също така да си купите няколко чифта, за да разпределите употребата между обувките, като позволите на други чифтове да се декомпресират, докато единият чифт се използва. Това може да спомогне за увеличаване на продължителността на живота на всичките ви стелки.

Обикновено до 2 работни дни. 

Предлагаме за сега само наложен платеж, който може да бъде в брой или с кредитна/дебитна карта.

Тъй като се стремим да обработваме поръчките възможно най-бързо, трябва да заявите всякакви промени/отмяна в рамките на 12 часа след поръчката. Всички заявки след този срок ще бъдат отхвърлени. Поръчката ви може да бъде върната за пълно възстановяване на сумата след получаването ѝ.

Ако по някаква причина нашите повдигащи стелки не ви удовлетворяват напълно, можете да ги върнете (без да задавате въпроси) в рамките на 14 дни от момента на получаване на поръчката за пълно възстановяване на сумата. Моля, обърнете внимание, че върнатите артикули трябва да са в ново или леко износено състояние!

Моля свържете се с нас на support@berzilla.com

Всички суми за възстановяване ще бъдат преведени по първоначалната ви форма на плащане. Ако сте платили с кредитна или дебитна карта, възстановяванията ще бъдат изпратени до банката, издала картата, в рамките на 7-10 работни дни от получаването на върнатия артикул или искането за анулиране. Моля, свържете се с банката-издател на картата, ако имате въпроси относно това кога кредитът ще бъде преведен по сметката ви. Ако все още не сте получили кредит за връщането си, ето какво да направите: Свържете се с банката/компанията за кредитни карти. Възможно е да мине известно време, преди възстановяването да бъде осчетоводено по сметката ви.

Можете да ни изпратите имейл наsupport@berzilla.com където нашият екип за обслужване на клиенти с удоволствие ще ви помогне с каквото имате нужда!